Orvosi pigmentáció

Luxus kategóriás - digitálisan vezérelt precíziós géppel

Baleseti és műtéti hegek – Orvosi tetoválások esetében a konzultáció ingyenes. A személyes találkozásunkkor megnézem az adott bőrfelületet,  felállítom az anamnézist, majd ennek függvényében eldöntöm, hogy az adott bőrfelület pigmentálható-e. Amennyiben igen, úgy várhatóan hány kezelésre lesz szükség és ez vélhetően mennyibe fog kerülni.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy orvosi tetoválások esetében egy kezelés általában nem elég! Az orvosi tetoválás során módosult, olykor durvább, érzékenyebb bőrfelületen dolgozom. Ez a módosult felület másképp veszi be a pigmentet, mint a problémamentes normál bőr. A seb látható gyógyulása nagyjából 1 hét, azonban 28 nap szükséges a hámfelület teljes megújulásához. Így a kezelések között eltelt idő minimum egy hónap.

A második kezelés alkalmával tudjuk az esetleges hiányokat pótolni, az árnyalatokat tökéletesíteni stb. Gyógyulást követően a hámréteg megújul, a tetoválás halványabbá válik, mint amilyennek közvetlenül az kezelés után tűnik.

A tetoválást követően elért eredmény nem végleges! Bőrtípustól és utóápolástól függően 1-5 év a festék bennmaradása. A tetoválást érdemes időközönként megújíttatni. A jó minőségű festék, amellyel dolgozom, garantálja, hogy az  elvégzett tetoválás csak halványodni fog, a szín nem módosul.

Hegek – A műtétből vagy balesetből származó sérülések gyakran heggel gyógyulnak.

Az atrófiás vagy hipertrófiás sebek esetében szép eredményt lehet elérni. A természetes bőrfelület színével pigmentálva esztétikailag szép eredményeket érhetünk el. Azonban a felületi egyenlőtlenségek nem szüntethetőek meg. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az orvosi tetoválás nem gyógyítja meg a problèmas területeket. A tetoválással egy esztétikai segítséget nyújtunk azon Vendégeink számára, akik ezt a beavatkozást választják.

Az orvosi pigmentálás nagyon speciális terület, éppen ezért az alábbi árak csak tájékoztató jellegűek. Pontos árat a személyes konzultációt követően fogok tudni adni.

Műtéti és baleseti hegek tetoválása: 3×5 cm 15.000,-

Az árak forintban értendőek.