LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Professzionális Q kapcsolt zafír ND YAG lézer készülékkel

Tetoválások eltávolítása: A Q-kapcsolt zafír ND YAG lézer készülék (magasabb energia tartományban, Q- kapcsolt üzemmódban) alkalmas a tetoválások eltávolítására. A lézer igen nagy energiát képes kibocsátani, de azt csak olyan erősséggel adagolhatjuk a kezelés során, hogy a festék molekulák körül a bőr ne melegedjen fel túlságosan. A lézer energia különböző festékekre, különbözően hat. Egyes (anilin) festékekben a kettős kötéseket bontja a nagy energiájú fénysugár, ezáltal a festék színtelenné válik. Más, hosszabb molekulájú festékeket pedig fragmentál (feldarabol) és a fehérvérsejtek számára hozzáférhetővé teszi, majd ezek a sejtek takarítják el szervezetünkből a festék maradványait. Ebből következik, hogy a szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festékanyagától, mennyiségétől és az egymásra helyezett festékrétegek számától.

Mi befolyásolja a kezelést és hogyan érhető el a legjobb hatás a lézerkezelésekkel? Ahhoz, hogy a legjobb hatást érjük el a legkevesebb kezeléssel, Ön is segíthet!

Hogyan? Néhány olyan apróságnak tűnő tényezőre hívjuk fel a figyelmét, melyekkel fokozhatja a lézerkezelés hatásfokát: A bőrünk színe részben örökölt tulajdonságunk és bőrünk színe testtájanként is változó. A napozás és a szolárium viszont erősen barnítja bőrünk színét azáltal, hogy a bőrfesték termelését serkenti a festéksejtekben. A szeplők is lényegesen erősebben látszanak napozás hatására. A lézeres kezelés világos bőrű egyénen a leghatásosabb, akinek a tetoválása sötét és csak a felületes rétegben van festék a bőrben. Kisebb energiával tudjuk csak kezelni azon Vendégeinket, akinek bőre sötét, ilyenkor a lézerenergia egy része a bőrt is felmelegíti. Javasoljuk, hogy a lézeres kezelés előtt legalább két hétig ne napozzon, ne szoláriumozzon!

A kezelendő terület előkészítése: Az egészséges, rugalmas bőr nagyobb lézerenergia alkalmazását teszi lehetővé. Sérült, aktív pattanásos, ekcémás vagy más bőrbetegség miatt károsodott, elvékonyodott, esetleg hámló bőrfelületen a kezelés nem előnyös. Akár a kezelés elhalasztását is indokolhatja. A lézerkezelést megelőző 15-20 napban ajánljuk a Chiroxy krém használatát, mellyel felkészítjük a bőrt a kezelésre.  Bőrének feljavított oxigén ellátottsága, rugalmassága, jó vérkeringése elősegíti, hogy a kezelésnek nyoma se maradjon bőrén!

A kezelés időpontja: A kezelés időpontját érdemes úgy egyeztetni, hogy utána otthon legyen lehetőség 1-2 óra hideg borogatásra, jegelésre, ha bőre érzékenyebb. Ha tetoválása olyan területen volt, ami nem fedhető, akkor ne tervezzen a kezelés után programot. A kezelt területen a bőr gyakran lehámlik és emiatt időlegesen világosabb lehet a környező bőr színénél.

Rendkívül fontos az utókezelés is, melyet szükség esetén a Kelo-cote géllel végzünk, hogy bőre minél hamarabb visszanyerje eredeti állapotát. A kezelést követően napozni illetve szoláriumozni NEM SZABAD!

A kezelés eredménye a tetoválásától függ! Ez egy sok ismeretlenes egyenlet, nem tudjuk, hogy milyen festékkel, mikor, hányszor, milyen géppel és milyen mélyre lett tetoválva. Ezért biztosítjuk az ingyenes konzultációt és az ingyenes próbakezelést! Így választ kaphat és könnyen lehet következtetni a szükséges kezelések számára is. A kezeléseket általában 3-4 hetenként ismételjük, amikorra az előző kezelés miatti bőrreakció és esetleges hámlás befejeződik.

Amennyiben az eltávolítást és az új tetoválást is nálam készítteti, abban az esetben a lézeres eltávolításra korlátlan bérletet biztosítok mindössze 25.000 Ft-ért.
Az új tetoválás árából 10.000 Ft előleget kérek, amely a korlátlan bérlet árával együtt fizetendő.
Az utolsó lézeres kezelést követően 3 hónap szünet után javasolt az új sminktetoválást elkészíteni.